دانلود رایگان نرم افزار امواج مغزی کاهش دهنده استرس و افزایش دهنده آرامش HQRS

دانلود رایگان نرم افزار امواج مغزی کاهش دهنده استرس و افزایش دهنده  آرامش HQRS

هر روز فقط یک بار استفاده شود کافیست

*** بیشتر از آن هیچ استفاده ندارد ***

فقط وقتی که خسته هستید و به آرامش و تازه شدن نیاز دارید


 

 

این نرم افزار فقط در 7 دقیقه سریع شمارا از نظر انرژی و سطح امواج مغزی تازه می کند

شما آماده یادگیری بیشتر و سریع تر

، آرامش بیشتر

، استرس کمتر می کند

خوزه سیلوا، ۱۱ آگوست ۱۹۱۴ در شهر لاریدو در ایالت تکزاس آمریکا دیده به جهان گشود. چهارسال بیشتر نداشت که پدرش چشم از جهان فروبست. خوزه از همان اوان جوانی با فروش روزنامه، واکس زدن کفش و خرده کاری‌هایی از این دست نان‌آور خانواده‌اش شد.
«خوزه هیچگاه به مدرسه نرفت مگر برای تعلیم»
خلاصی خوزه از شر فقر در یکی از روزهای بهاری و هنگامی‌آغاز شد که او در یک آرایشگاه نشسته بود تا نوبتش برسد. برای پرکردن وقت، مجله‌ای برداشت و مشغول مطالعه شد. چیزی که او برای مطالعه انتخاب کرده بود، آگهی شرکت در یک دوره مکاتبه‌ای تعمیر رادیو بود.
آرایشگر تنها در صورتی آگهی را به سیلوا قرض داد که در عوض پرداخت شهریه دوره، دیپلم آن را تحویل بگیرد. طولی نکشید که دیپلم تعمیر رادیو به دیوار آرایشگاه نصب شد. خوزه ۱۵ ساله کار تعمیر رادیو را شروع کرد و از این راه تجارت موفقی را پایه گذاری کرد.
در طی جنگ جهانی دوم به یکان بی‌سیم چی‌ها پیوست. درهمین دوران بود که توسط روان‌پزشکی به نام «پاول سیلوا» معاینه شد.
سوالات عجیب و غریب پاول انگیزه‌ای برای مطالعه علم روانشناسی در خوزه شد. خوزه توانست با مطالعه و تحقیق گسترده در مورد مسائل روانشناسی و ارتباط و شباهت سیستم مغز با سیستم‌های الکترونیکی تکنیک‌هایی را کشف و پایه‌گذاری کند که موجب بهبود و تقویت حافظه در کنار درک عمیق از فعالیت‌های مغز و در نهایت افزایش ضریب هوشی فرد شود.
کتاب‌های او عبارت‌اند از:
کنترل ذهن، مدیر روشن بین، گفتگوی درونی، تصمیم گیری و هدف گذاری موفق با استفاده ازمتد سیلوا، تناسب اندام با استفاده از متد سیلوا، ادراک فراحسی روزمره با استفاده از متد سیلوا، مشاهده و تأثیرگذاری از راه دور، دستان شفابخش و….
▪ روش سیلوا چیست؟
متد سیلوا شیوه‌ای است برای ریلاکس و آرام ساختن ذهن و بدن و سپس استفاده از فرکانس‌های کم بسامد مغز و توان‌های نهایی نیمکره راست برای ایجاد نتایج و موقعیت‌های مثبت و مطلوب.
در متد سیلوا، نیمکره راست مغز کلید اصلی است چرا که نیمکره راست در تماس با شعور حاکم بر عالم(منبع خلق و پدید آورندگی) قرار دارد و بنابراین خلاق و پدیدآورنده است.
هرجا که مشکلی وجود داشته باشد، نیمکره راست راه حل خلق می‌کند.
هرجا عیب و نقصی وجود داشته باشد، نیمکره راست سلامتی و بی‌عیبی می‌آفریند.
هرجا که تضاد و ناهماهنگی وجود داشته باشد، نیمکره راست هماهنگی و توازن پدید می‌آورد.
در واقع در این متد با فرو بردن مغز شما در حالت آلفا میزان استفاده ازنیمکره راست مغز به حداکثر می‌رسد.
امواج مغزی فردی که بیدار است در حالت معمول ۲۰ سیکل در ثانیه است. امواج بالای ۱۴ سیکل در ثانیه امواج بتا نامیده می‌شود
که برای ارتباط با دنیای فیزیکی خارج و برای ارتباط‌گیری با زمان و مکان و یا استفاده از حواس معمولی است.اما مغز امواج دیگری نیز دارد که سیکل‌های پایینتری نسبت به امواج بتا دارد که به ترتیب آلفا، تتا و دلتا هستند. البته امواج تتا و دلتا برای ارتباط با دنیای فیزیکی نیستند و هنگامی‌از آنها استفاده می‌کنیم که آگاه به زمان ومکان نیستیم. و از این امواج برای دیدن رویا و ارتباط روحی و شهود استفاده می‌شود که با آگاهی درونی ما مرتبط است.
از حدود یک و نیم سالگی امواج آلفا نیز کم و بیش پیدا می‌شوند که با تکامل این امواج قدرت فراگیری مغز بیشتر می‌شود و نیمکره راست مغز بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. امواج آلفا در ۶ و۷ سالگی بیشترین امواج مغزی هستند و اگر در همین سنین به کودک بیاموزیم که از هر دو نیمکره مغز برای فکر کردن استفاده کند، این قدرت برای تمامی‌عمر نزد او باقی خواهد ماند. ولی معمولاً کودک چنین شانسی ندارد و استفاده او از نیمکره راست به تدریج کم می‌شود، به نحوی که ۹۰ درصد انسان‌ها در سنین بلوغ و پس از آن فقط از نیمکره چپ مغز برای فکر کردن استفاده می‌کنند. در حالت آرامش فرکانس امواج مغز ما بیشتر شامل امواج آلفا یعنی ۷ تا ۱۴ سیکل در ثانیه است. در این حالت هردو نیمکره مغز فعالیت دارند و دارای بهره‌هوشی بالاتری هستیم و مشکلات را راحت‌تر می‌توانیم حل کنیم.

 

هر روز فقط یک بار استفاده شود کافیست

*** بیشتر از آن هیچ استفاده ندارد ***

فقط وقتی که خسته هستید و به آرامش و تازه شدن نیاز دارید

 

 


مدیر سایت

مدیر سایت حضور ::: مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار ::: CRM - مدیریت ارتباط با مشتری ::: Customer relationship management::: جوجه ای که از تخم بیرون آمد به تخم باز نمیگرده :::

مطالب مرتبط